Luchthavenvervoer

Behoefte aan een Schiphol taxi?

Zonder zorgen over vervoer op vakantie? Schakel Taxi Wendy in voor luchthavenvervoer. Onze chauffeurs brengen u vanuit Arnhem en omgeving Gelderland richting Schiphol of een andere luchthaven wanneer u wilt. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Taxi Wendy is een kleinschalig en enthousiast taxibedrijf dat zich gevestigd heeft in de regio van Arnhem. Wij hebben het ons tot doel gesteld om onze klanten zo goed mogelijk dienstbaar te zijn. Dit ziet u terugkomen in het motto waar wij naar handelen: “Vriendelijkheid, behulpzaamheid en respect voor iedereen”. Dit geldt ook wanneer u ons inhuurt voor luchthavenvervoer naar Schiphol. Onze chauffeurs behandelen de klant dan ook met het grootst mogelijke respect. Omdat wij op kleinschalige basis werken, zijn wij in staat om scherpe tarieven voor onze klanten te hanteren. Meer weten over de Schiphol taxi? Lees verder, of benader direct een van onze chauffeurs door te bellen naar 06-44879797.

Flexibel luchthavenvervoer

De chauffeur van uw Schiphol taxi neemt de reisstress die bij een vliegvakantie vaak de kop op steekt geheel uit handen. Wij zorgen ervoor dat u op tijd arriveert bij de vertrekhal op Schiphol of een andere luchthaven. We halen u op tijd weer op bij uw aankomsthal. De vertrek- en aankomsttijden worden door ons nauwkeurig in de gaten gehouden. U komt dan ook altijd op tijd op de plaats van uw bestemming. Als u zich door ons laat vervoeren, wordt de stress voor u tot een minimum beperkt. Uw vakantie begint op het moment dat u de deur achter u dichttrekt. Boek vandaag nog uw luchthaven vervoer bij Taxi Wendy en ga zonder zorgen op vakantie. Wilt u meer weten over welke luchthavens wij naast Schiphol nog meer als bestemming hebben? Lees dan hieronder over een greep uit onze luchthaven bestemmingen.

Waar kan onze taxi u naartoe brengen?

Wij kunnen u onder andere brengen naar de volgende luchthavens:

Bel voor onze taxi naar Schiphol

Heeft u behoefte aan meer informatie over ons luchthavenvervoer? Of wilt u direct gebruik maken van de Schiphol taxi? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 026-4456001 of 06-44879797. U heeft ook de mogelijkheid om te mailen naar het e-mailadres info@taxiwendy.nl

Mail ons