Taxi Duiven

Taxi Duiven

Op zoek naar een betrouwbaar en flexibel taxibedrijf in de omgeving van Duiven? Schakel dan de chauffeurs van Taxi Wendy in. Wij hebben als taxibedrijf al meer dan 10 jaar ervaring met het veilig vervoeren van mensen uit de omgeving van Duiven. Wat voor taxidiensten kunnen wij u bieden? U kunt bij ons terecht voor particulier vervoer, luchthaven vervoer en zakelijk taxivervoer. Verder kunnen vrouwen ook rekenen op de veilige vrouwentaxi. Meer weten over de vrouwentaxi of onze andere diensten? Lees verder, of neem direct contact op door te bellen naar het nummer 06-44879797.

Wat is een vrouwentaxi?

Wat kunt verwachten van onze speciale vrouwentaxi? De vrouwentaxi is speciaal opgericht voor vrouwen die zich niet veilig of prettig voelen wanneer zij door een mannelijke chauffeur worden gereden. Maar hij is natuurlijk ook gewoon voor vrouwen die het gezellig vinden om vanuit Duiven naar een andere plaats te worden vervoerd. Bij een vrouwentaxi wordt de taxi bestuurd door een vrouwelijke chauffeur. Hierdoor heeft u een veilig gevoel wanneer u bijvoorbeeld ‘s avonds laat wordt thuisgebracht.

Particulier vervoer en een Schiphol taxi vanuit Duiven

Naast de vrouwentaxi, kunt u ook bij ons terecht voor gewoon particulier vervoer. Een leuke avond uit geweest of wilt u uw familie een bezoek brengen? Dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen vanuit Duiven. Wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze rit ervaart. Heeft u een vakantie geboekt en zoekt u als particulier nog vervoer van en naar het vliegveld vanuit Duiven? Wij brengen u met onze Schiphol taxi veilig en comfortabel naar de luchthaven. U kunt op scherpe tarieven rekenen wanneer u ons taxibedrijf inschakelt voor luchthavenvervoer.

Wij regelen uw zakelijk vervoer

Heeft u zakelijke afspraken gepland en wilt u vanuit Duiven op plaats van bestemming worden gebracht? Bij Taxi Wendy kunt u reserveren voor zakelijk taxivervoer. Ons taxibedrijf verzorgt een comfortabele reis waarbij het u aan niets ontbreekt. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, representatief en zeer vakbekwaam. Ons zakelijk vervoer is uiterst flexibel. Loopt uw afspraak uit? Voor ons is dat geen probleem. Wij staan altijd volledig tot uw beschikking.

Bel ons snel vanuit Duiven

Woont u in Duiven en heeft u behoefte aan particulier vervoer of een Schiphol taxi? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 026-4456001 of 06-44879797.
Meer weten over onze diensten? Mail ons naar info@taxiwendy.nl Met Taxi Wendy gaat u een comfortabele reis tegemoet vanuit Duiven!

Mail ons