Taxi Velp

Taxi Velp – naar Arnhem, Utrecht of Schiphol

Bent u in Velp op zoek naar een kwalitatief taxibedrijf? Dan bent u bij Taxi Wendy aan het juiste adres. Wij zijn uw taxi naar Arnhem, Utrecht of Schiphol of als u juist weer veilig thuis wilt komen! Wij zijn een kleinschalig en enthousiast taxibedrijf in de regio Arnhem. Ons doel is goed en betaalbaar taxivervoer. Onze diensten in taxivervoer reiken verder dan de directe omgeving van Velp, zo zijn wij naast particulier vervoer en zakelijk vervoer ook in te schakelen als Schiphol taxi. Interesse in onze diensten? Benader ons vanuit Velp via 06-44879797.

Met de taxi van Velp naar Schiphol

Wilt u zorgeloos op vakantie gaan vanuit Velp? Wij brengen u graag met de taxi van Velp naar Schiphol of een andere vluchthaven in Nederland, Duitsland of België. Met ons hoeft u zich geen zorgen te maken uw vlucht te missen. Ons luchthaven vervoer brengt u op tijd bij uw vertrekhal en brengt u weer netjes thuis in Velp als de vakantie erop zit. Onze Schiphol taxi staat keurig voor u klaar bij de aankomsthal. Onze chauffeurs houden de vertrek- en aankomsttijden nauwkeurig in de gaten. Wenst u ook een stressloze start en zorgeloos einde van uw reis? Kies voor het luchthaven vervoer van Taxi Wendy.

Wij zijn uw veilige vrouwentaxi in Velp

Voor vrouwen is een taxi niet altijd een prettig vervoermiddel. Als een taxibedrijf enkel mannelijke chauffeurs heeft, dan móet u als vrouw in de taxi van een man stappen. Dat kan een naar gevoel geven. Wij bieden u hier de oplossing voor. Of u nou een taxibedrijf behoeft voor particulier vervoer of zakelijk vervoer; wij zorgen ervoor dat er een vrouwelijke chauffeuse voor u klaar staat met onze vrouwentaxi. De chauffeuses van onze vrouwentaxi zijn stipt, betrouwbaar, hebben meer dan 10 jaar ervaring en kennen de omgeving van Velp zeer uitvoerig.

Uw taxibedrijf voor particulier en zakelijk vervoer in Velp

Ons taxibedrijf staat overal 24/7 voor u klaar. Of u nou naar Schiphol gebracht wilt worden met onze Schiphol taxi of op het vliegtuig wilt stappen in België of Duitsland. Ons luchthaven vervoer staat voor u klaar. Heeft u behoefte aan professioneel zakelijk vervoer? Of bent u op zoek naar gezellig, veilig en verrassend snel particulier vervoer? Ook dan is Taxi Wendy uw partner. Bestel ons nu!

Taxi Velp reserveren

Onze contactgegevens vanuit Velp

Heeft u behoefte aan taxivervoer vanuit Velp? Neem dan contact op met (vrouwen) Taxi Wendy. U bereikt ons door te bellen naar telefoonnummer 026-4456001 of 06-44879797. Een mail mag gestuurd worden naar info@taxiwendy.nl. Kies vanuit Velp voor het kleinschalige en enthousiaste taxivervoer van Taxi Wendy!

Call Now Button