Taxi Westervoort

Taxi Westervoort

Heeft u in Westervoort behoefte aan een betrouwbaar taxibedrijf dat u op de plaats van bestemming brengt? Kom dan in contact met Taxi Wendy. Wij zijn een betrouwbaar en kleinschalig taxibedrijf in de omgeving van Westervoort. Wij kunnen zeer scherpe tarieven hanteren, omdat wij op een kleinschalige basis werken. U kunt bij ons terecht voor particulier vervoer, zakelijk vervoer, en luchthaven vervoer. Daarnaast hebben wij ook een speciale vrouwentaxi. Meer weten over onze diensten? Lees dan verder of bel ons direct via het telefoonnummer 06-44879797.

Onze diensten als particulier taxivervoer en Schiphol taxi

Heeft u particulier taxivervoer nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd beschikbaar voor onze klanten. Bent u van plan uw familie te bezoeken of wilt u thuiskomen na een leuk feestje? Dan staan wij voor u klaar met ons particulier vervoer. Wij brengen u op een veilige manier van A naar B. Verder kunnen particulieren ook bij ons terecht voor zogenaamd luchthaven vervoer. Met onze Schiphol taxi halen en brengen wij u vanuit Westervoort naar Schiphol. Wij houden de vertrek- en aankomsttijden nauwlettend in de gaten, waardoor u stressvrije rit ervaart.

Zakelijk taxivervoer vanuit Westervoort

Zakelijk taxivervoer in Westervoort nodig? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze representatieve en betrouwbare chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele rit naar uw afspraak. Voor zowel uzelf als eventuele zakenrelaties. Onze auto’s zijn luxe uitgerust en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is ons zakelijk vervoer zeer voordelig. U kunt facturen bij ons naderhand betalen. U kunt dus bij ons op rekening rijden. Verder zijn wij zeer flexibel en kunt altijd op ons rekenen. Ook wanneer uw afspraak bijvoorbeeld uitloopt.

Geniet van onze vrouwentaxi

Naast zakelijk vervoer en particulier, kunt u ook bij ons terecht voor een vrouwentaxi. De vrouwentaxi is voor vrouwen die zich niet prettig voelen wanneer zij gereden worden door een mannelijk chauffeur. Maar natuurlijk ook voor vrouwen die het gewoon gezellig vinden.
Wij zorgen ervoor dat er een vrouwelijke chauffeuse bij u voor de deur staat en u veilig thuisbrengt.

Taxi Westervoort reserveren

Kom in contact vanuit Westervoort

Zakelijk vervoer, luchthaven vervoer, particulier taxivervoer of een vrouwentaxi nodig in Westervoort? U kunt ons bellen via het telefoonnummer 026-4456001 of 06-44879797. Behoeft u meer informatie over ons taxibedrijf? Mail dan naar info@taxiwendy.nl Wij bezorgen u graag een fijne rit vanuit Westervoort.

Call Now Button