Vrouwentaxi

Veilige taxi voor vrouwen

Heeft u behoefte aan een exclusieve vrouwentaxi om u van A naar B te brengen? Dan bent u bij taxibedrijf Taxi Wendy aan het juiste adres. Bij ons kleinschalige taxibedrijf in Arnhem werkt een ervaren, opgeleide en klantvriendelijke chauffeurs. U kunt met een gerust hart een taxi van ons taxibedrijf instappen. Wij zorgen ervoor dat u veilig met onze vrouwentaxi gebracht wordt naar uw bestemming. Deze kan binnen heel Nederland liggen. Ook kunt u ons inschakelen als zakelijk of luchthavenvervoer. Waar wenst u onze vrouwentaxi voor in te schakelen?

Waarom kiezen voor een vrouwentaxi?

Veel vrouwen voelen zich oncomfortabel als zij van een taxi met een mannelijke bestuurder gebruik moeten maken. Zeker midden in de nacht, na een avondje stappen, stapt een gemiddelde vrouw niet graag in bij zomaar een taxi. Niet zelden worden er opmerkingen gemaakt over haar kleding, of de chauffeur lijkt meer te willen dan het vervoeren van zijn passagier van A naar B… Stapt u ook niet graag in een taxi met daarin een onbekende, mannelijke chauffeur? Maak dan een reservering met onze vrouwentaxi. Wij zorgen dat er een klantvriendelijke, respectvolle, betrouwbare en bij vaker gebruik bekende vrouwelijke chauffeuse voor u klaarstaat. Omdat wij 24/7 in te schakelen zijn, kunt u altijd terecht bij onze service.

Waar wilt u heen met onze vrouwentaxi?

Ons taxibedrijf uit Arnhem is voor verschillende diensten in te schakelen. Zo kunt u bij ons gebruik maken van zakelijk vervoer. Wenst u een correct Nederlands, Duits en Engels sprekende chauffeuse? Schakel dan onze representatieve taxichauffeur in. Wij weten wat het betekent om zakelijk vervoer te rijden. U mag dus vertrouwen op klasse, luxe en comfort. Ook als u op zoek bent naar particulier vervoer, zoals in bovenstaand voorbeeld na een avondje stappen, bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot kunt u ons inschakelen als luchthaven vervoer. Wij brengen u vlot, veilig en vriendelijk met de taxi van Arnhem naar Schiphol of een ander vliegveld binnen Nederland, Duitsland of België.

Ons taxibedrijf in vijf woorden

Hierbij een samenvatting van ons taxibedrijf in vijf woorden:

  • Respectvol
  • Behulpzaam
  • Betrouwbaar
  • Vrouwvriendelijk
  • Ervaren chauffeuse

Reserveer onze vrouwentaxi

Wilt u nu direct gebruik maken van de diensten van onze vrouwentaxi? Bel Taxi Wendy dan via 026-4456001 of 06-44879797. Wilt u een reservering plaatsen voor een bepaalde dag, locatie en tijdstip? Dan mag u uw verzoek ook mailen naar info@taxiwendy.nl. Onze veilige, vlotte en vriendelijke vrouwentaxi staat 24/7 voor u klaar! Wegens drukte zou het voor kunnen komen dat onze vrouwelijke chauffeuse op het door u gewenste tijdstip niet beschikbaar is. Wij werken nou samen met een betrouwbare chauffeur die wij in onze plaats kunnen sturen, dit natuurlijk alleen in overleg met u!

Vrouwentaxi reserveren

Call Now Button